Hakkımızda

Anasayfa / Hakkımızda

PERNVİTAL KOZMETİK

Özgün, Değiştirici, İlham Verici;

Pernvital Kozmetik ve Bitkisel ürünler 08.07.2020 yılında Balıkesir Edremit’te kurulmuştur.Kurucusu PINAR GÖZEGİR Kadın girşimci olarak kozmetik sektöründe bir çok başarılı işlere imza atmıştır.

Sizlere daha profosyenel hizmet verebilmek için deneyimli ve uzman kadrosuyla Türkiye ve dünyadaki gelişmeler doğrultusunda, piyasanın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak Ar-ge çalışmaları yürütmekteyiz. Ar-Ge çalışmalarımız sonucunda oluşturduğumuz formülasyonlarla müşterilerimize fason üretimler yapmaktayız.Fason kozmetik üretimi olarak, cilt, saç, vücut bakım ürünleri ve temizlik ürünleri üretiyoruz. Teknolojik gelişmeleri takip ederek bilimsel gelişmeler ışığında, uzman kadromuz ile her gün ‘’daha iyisi olma’’ motivasyonu ile çalışıyoruz. Aynı zamanda, yüksek kalite standartlarına uygun ürünlerimizi, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.

PERNVİTAL KOZMETİK

Çözüm Odaklı, Sürdürülebilir, Saygı;

Vizyonumuz

Fason kozmetik üretimi olarak, dünyadaki ve Türkiye’deki gelişmeler doğrultusunda, kişilerin ihtiyaçlarına uygun olarak Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte tasarım ve üretim süreci boyunca benzersiz formülasyonlar oluşturarak piyasaya yön veriyoruz. Fason kozmetik sektöründe lider olarak müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz. Markaların hayallerini hayata geçirmek öncelikli hedefimiz. Kısacası, markaların başarısı bizim motivasyon kaynağımız.
 

100% Organik

Sağlık Öncelikli

Öz Değerlerimiz

Fason kozmetik üretimi olarak iş ortaklarımızın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşmak öncelikli değerimiz. Üretimin her adımında insan sağlığına duyduğumuz saygı ile hareket ederek çevreye ve diğer canlılara duyarlı, sürdürülebilir işletme politikalarını benimsemekteyiz. Her zaman daha iyisinin peşinde öz değerlerimizin koruyarak yolumuza devam etmekteyiz.

5/5

PERNVİTAL KOZMETİK

Üstün Kalite, Güvenilirlik, Memnuniyet;

Kalite Politikamız

Fason kozmetik üretimi kalite politikamız; koşulsuz müşteri memnuniyetidir. Çünkü müşteri beklentisine uygun olarak yaratıcı ve yenilikçi çözümler sunmak öncelikli çalışma ilkemizdir. Bu nedenle müşteri güvenini kazanarak taahhüt ettiğimiz işler konusunda zamanında ve eksiksiz işler ortaya koymak kuralımız. Fason üretimin her aşamasında titizlikle çalışarak ve sürekli iyileştirerek ürünlerin etkinliğini garanti altına alıyoruz. Son olarak tüm süreç boyunca şeffaf iletişim yolu ile sorunlara alternatif çözüm önerileri sunarak en iyi çözüm ortağınız olmak için çalışıyoruz.